Snowplanners

VALMOREL BEREIDT ZICH VOOR OP NIEUWE SKISEIZOEN

Het gaat de goede kant op… ’s nachts -6 C en overdag rond het vriespunt. De sneeuw valt en kleurt het gehele gebied heerlijk wit. De 160 km pistes gaan op 22 december open en de afgelopen dagen viel er ca. 40 cm sneeuw. Het skigebied is top, heel gevarieerd en als je de plekken kent heeft het veel stukken met een heerlijk dun laagje poeder. Net genoeg om heerlijk in te draaien en het gevoel te krijgen dat je goed kunt skiën. Als je dan ook nog weet waar je op welk tijdstip moet zijn, komt het helemaal goed. Iemand die dat weet is Frits… Frits Valmorel. Al 30 jaar in Valmorel aanwezig en onze gids als wij in Valmorel zijn.

 

 

In Valmorel gaat dit seizoen de nieuwe Mottet stoeltjeslift open… kosten ca. 7 miljoen maar als je dat deelt op de 2400 skiërs die per uur vervoerd kunnen worden, valt die investering best mee. En in 5 minuten sta je weer boven. Dat is ook wat waard J

 

Nog op zoek naar een leuke plek in de Franse sneeuw: check Valmorel

URL: https://www.frankrijkhuis.nl/valmorel/valmorel/cgh-la-grange-aux-fees#SKIGEBIED

 

 

 

Geschreven door: Michel Leijen

Mijn naam is Michel Leijen en ik heb sinds 1994 mijn eigen bedrijf: reisorganisatie Het Frankrijk Huis. Eén van de belangrijkste onderdelen van mijn werk is het verzorgen van maatwerk wintersportvakanties in de Franse Alpen. Sinds midden jaren ’80 kom ik elke winter één of meerdere keren in de Franse skigebieden. Deels voor werk en deels (een groot deel) om te skiën. Tenslotte moet je weten wat je verkoopt. En dit ook tot groot genoegen van mijn vriendin Lizzy die net zo gek is op skiën als ik. Tot mijn favoriete skigebieden behoren het minder bekende Arèches-Beaufort en Pralognan-la-Vanoise en de grotere gebieden Serre Chevalier en Tignes & Val d’Isère. Door de jaren heen heb ik in de bergen een groot netwerk opgebouwd waar ik mijn informatie over de nieuwste ontwikkelingen mee bij kan houden.  

Lees verder
Michel Leijen

Mijn naam is Michel Leijen en ik heb sinds 1994 mijn eigen bedrijf: reisorganisatie Het Frankrijk Huis. Eén van de belangrijkste onderdelen van mijn werk is het verzorgen van maatwerk wintersportvakanties in de Franse Alpen. Sinds midden jaren ’80 kom ik elke winter één of meerdere keren in de Franse skigebieden. Deels voor werk en deels (een groot deel) om te skiën. Tenslotte moet je weten wat je verkoopt. En dit ook tot groot genoegen van mijn vriendin Lizzy die net zo gek is op skiën als ik. Tot mijn favoriete skigebieden behoren het minder bekende Arèches-Beaufort en Pralognan-la-Vanoise en de grotere gebieden Serre Chevalier en Tignes & Val d’Isère. Door de jaren heen heb ik in de bergen een groot netwerk opgebouwd waar ik mijn informatie over de nieuwste ontwikkelingen mee bij kan houden.  

Datum:

17-12-2018

Likes en reacties
12
Blog categorie:

ALPEN, FRANKRIJK, SKIGEBIEDEN

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer

Wintersport met de Snowplanners!

Wij helpen graag bij het creëren van jullie ultieme wintersportbeleving. Vraag hieronder meer informatie aan.

MEER INFO
Contact
Snowplanners
Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer
+31 570 - 244 008 hello@snowplanners.com
Snowplanners
Wij zijn Snowplanners en ons hart klopt nu eenmaal sneller in de winter. Wij zijn wintersport professionals met hetzelfde spierwitte DNA waarbij ondernemen, vriendschap, avontuur, bergen, sneeuw, sportiviteit en plezier altijd centraal staan.

Snowplanners organiseren wintersportreizen op maat voor bedrijven en groepen. Tevens schrijven wij over onze avonturen en het wintersportnieuws op Snowplanners.com en alle social media kanalen.

Schakel ons in voor een ultieme wintersport beleving gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring. Volg ons ook op social media en wij zien elkaar zeker bovenop de berg of in de Après-ski bar!
© copyright 2019 Snowplanners
OFFERTE GROEPSREIZEN
Klaar voor die geweldige eerste afdaling?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij reageren altijd binnen één dag! De Snowplanners garanderen door een strakke planning, ervaren organisatie en professionele begeleiding de beste wintersportreizen op maat.

Wij zien elkaar sowieso bovenop de berg of anders in de après-ski bar!