Snowplanners

Press

Wij denken graag mee over onderwerpen, invalshoeken en persoonlijke verhalen. Wij raken nooit uitgepraat over onze passie en verbinden graag personen die dit met ons delen.Wij weten dat de meeste en beste ideeën van buiten komen en daarvoor staan wij altijd open voor partnerships met andere bedrijven en organisaties. Het is onze prioriteit om in elkaar te investeren.

Partnership met de Snowplanners:

  • Samen ontwikkelen
  • Nieuwe markten en business directions
  • Sparring and innovation partner
  • Kennis en ervaring
  • Business Development
  • 17 wintersport professionals tot uw dienst

Download hier onze MEDIAKIT

Opmerkingen, vragen of ideeën?
Neem dan contact op met onze persvoorlichter.

Alex Timmer
Head of Communications
Alex@snowplanners.com

Contact
Snowplanners
Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer
+31 (0) 570 244004 hello@snowplanners.com
Snowplanners
Wij zijn Snowplanners en ons hart klopt nu eenmaal sneller in de winter. Wij zijn wintersport professionals met hetzelfde spierwitte DNA waarbij ondernemen, vriendschap, avontuur, bergen, sneeuw, sportiviteit en plezier altijd centraal staan.

Snowplanners organiseren wintersportreizen op maat voor bedrijven en groepen. Tevens schrijven wij over onze avonturen en het wintersportnieuws op Snowplanners.com en alle social media kanalen.

Schakel ons in voor een ultieme wintersport beleving gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring. Volg ons ook op social media en wij zien elkaar zeker bovenop de berg!
© copyright 2019 Snowplanners
OFFERTE GROEPSREIZEN
Klaar voor die geweldige eerste afdaling?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij reageren altijd binnen één dag! De Snowplanners garanderen door een strakke planning, ervaren organisatie en professionele begeleiding de beste wintersportreizen op maat.

Wij zien elkaar sowieso bovenop de berg of anders in de après-ski bar!