Snowplanners
VOORBEREIDING

MIJN WINTERSPORT VOORBEREIDING

Nog even, dan is het weer zover!! Yesss, ik mag weer naar de sneeuw! De afgelopen dagen is er een onwijze sneeuwdump geweest in Oostenrijk dus er ligt genoeg!

 

Zelf ga ik maar een of twee keer per jaar op wintersport, dus ik vind het wel belangrijk en natuurlijk gewoon heel leuk om een goede voorbereiding te hebben! De voorbereiding begint al vroeg voordat het wintersportseizoen begint, met bepalen en uitzoeken naar welk gebied je wilt gaan! Dit vind ik al onwijs leuk om uit te zoeken en hier begint de voorpret voor de wintersport voor mij al! Over twee weken zit ik ook weer in de sneeuw, de december maand met lekker eten is voorbij dus tijd om van de bank af te komen en mij actief voor te bereiden op de wintersport!

 

 

Ik wil graag een beetje fit zijn voordat ik ga, dat scheelt een hoop ellende en spierpijn op de piste! Zorg dat je lichaam en spieren goed voorbereid zijn op de sportbelasting die je gaat leveren. Dit kun je doen door middel van simpele oefeningen die ik al eerder in een blog beschreven heb. Zelf doe ik deze oefeningen elke dag en bouw ik het op.

 

Verder is het voor mij weer een tijd geleden dat ik op mijn snowboard gestaan heb. Daarom vind ik het fijn om nog even een aantal keer te snowboarden op een indoorbaan hier in Nederland. Tuurlijk, het is toch anders, maar je hebt wel weer even het gevoel terug om op het snowboard op de sneeuw te glijden. Helaas ben ik niet zo slim geweest en was het net kerstvakantie en dus echt mega Te druk op de indoorbaan! Het leek wel een mierennest, niet een heel goed succes. Maar toch heb ik weer even het gevoel terug, dus dat vind ik wel fijn. Wat ik ook erg leuk vind voordat ik op reis ga is het ontdekken van het gebied, dus ik ben druk bezig uit te zoeken wat er allemaal te doen is, welke restaurantjes goed zijn enz…

 

 

Goede spullen en kleding is ook een belangrijk punt, zoals elke vrouw wil ik ook wel elk jaar iets nieuws dragen toch?! Dus nieuwe jas, sokken en wat je zo gek niet kunt bedenken hoort ook bij mijn voorbereiding. En ook hier wordt ik erg blij van en krijg ik steeds meer zin om weg te gaan! Dit jaar ga ik met de auto op wintersport, vorig jaar gingen we vliegen. Nu komen er wat meer voorbereidingen met name aan de auto te pas. Zoals sneeuwkettingen regelen, winterbanden, hesjes, dekens, genoeg eten en drinken met de vele sneeuwval nu, een vignet niet te vergeten.

Wij zijn druk bezig met onze wintersportvoorbereidingen! Hoe bereid jij jezelf voor op de wintersport?!

 

 

Geschreven door: Amanda Romijn

Amanda Romijn is 30 jaar en woont in Zoetermeer, in het dagelijks leven werkt zij als Fysiotherapeute in Den Haag. Verder werkt zij met meervoudig gehandicapten en geeft zij tennislessen. Tennis is altijd al haar sport geweest van jongs af aan. Als kind zijnde ging Amanda en haar familie ook al op wintersport maar daar had zij toen nog vrij weinig zin in. Elke keer als zij op les ging trok zij lekker haar skietjes weer uit om sneeuwpoppen te maken! Dat vond Amanda toen veel leuker!:) Dat Amanda sportief is blijkt wel uit het feit dat zij sport en bewegen als vooropleiding gedaan heeft. Tijdens deze opleiding kreeg Amanda natuurlijk ook sneeuwsporten en toen vond zij het geweldig! Tegenwoordig gaat zij elk jaar lekker naar de sneeuw en kan inmiddels niet meer zonder! Het skiën heeft zij een aantal keer geprobeerd maar blijkbaar is Amanda daar geen held in. Nee snowboarden, daar ligt haar passie en dat gaat haar een stuk makkelijker af en vindt zij super om te doen! Amanda is tevens eigenaar van haar eigen reis website https://justmytravel.nl Wintersporten vind ik onwijs leuk omdat je gewoon de hele dag zo lekker actief in de sneeuw bent en erna moe maar voldaan kunt terugkijken op een geweldige dag. Het gevoel van je grenzen opzoeken op een snowboard is echt heerlijk! Wanneer je op je snowboard de berg afgaat vergeet je ook gewoon even alles, maar dan ook echt alles! Je kunt je hoofd zo lekker leeg maken en gewoon ontspannen genieten van de natuur en het sporten.   Een andere grote hobby en passie van mij is reizen en hierover bloggen. Voornamelijk blog ik over de reizen die ik gemaakt hebt en hou hiervan ook mijn eigen website bij. De wintersport past perfect in dit plaatje! Het is geweldig om je eigen ervaringen en enthousiasme over te kunnen brengen en te kunnen delen met andere.

Lees verder
Amanda Romijn

Amanda Romijn is 30 jaar en woont in Zoetermeer, in het dagelijks leven werkt zij als Fysiotherapeute in Den Haag. Verder werkt zij met meervoudig gehandicapten en geeft zij tennislessen. Tennis is altijd al haar sport geweest van jongs af aan. Als kind zijnde ging Amanda en haar familie ook al op wintersport maar daar had zij toen nog vrij weinig zin in. Elke keer als zij op les ging trok zij lekker haar skietjes weer uit om sneeuwpoppen te maken! Dat vond Amanda toen veel leuker!:) Dat Amanda sportief is blijkt wel uit het feit dat zij sport en bewegen als vooropleiding gedaan heeft. Tijdens deze opleiding kreeg Amanda natuurlijk ook sneeuwsporten en toen vond zij het geweldig! Tegenwoordig gaat zij elk jaar lekker naar de sneeuw en kan inmiddels niet meer zonder! Het skiën heeft zij een aantal keer geprobeerd maar blijkbaar is Amanda daar geen held in. Nee snowboarden, daar ligt haar passie en dat gaat haar een stuk makkelijker af en vindt zij super om te doen! Amanda is tevens eigenaar van haar eigen reis website https://justmytravel.nl Wintersporten vind ik onwijs leuk omdat je gewoon de hele dag zo lekker actief in de sneeuw bent en erna moe maar voldaan kunt terugkijken op een geweldige dag. Het gevoel van je grenzen opzoeken op een snowboard is echt heerlijk! Wanneer je op je snowboard de berg afgaat vergeet je ook gewoon even alles, maar dan ook echt alles! Je kunt je hoofd zo lekker leeg maken en gewoon ontspannen genieten van de natuur en het sporten.   Een andere grote hobby en passie van mij is reizen en hierover bloggen. Voornamelijk blog ik over de reizen die ik gemaakt hebt en hou hiervan ook mijn eigen website bij. De wintersport past perfect in dit plaatje! Het is geweldig om je eigen ervaringen en enthousiasme over te kunnen brengen en te kunnen delen met andere.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer

Wintersport met de Snowplanners!

Wij helpen graag bij het creëren van jullie ultieme wintersportbeleving. Vraag hieronder meer informatie aan.

MEER INFO
Contact
Snowplanners
Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer
+31 570 - 244 008 hello@snowplanners.com
Snowplanners
Wij zijn Snowplanners en ons hart klopt nu eenmaal sneller in de winter. Wij zijn wintersport professionals met hetzelfde spierwitte DNA waarbij ondernemen, vriendschap, avontuur, bergen, sneeuw, sportiviteit en plezier altijd centraal staan.

Snowplanners organiseren wintersportreizen op maat voor bedrijven en groepen. Tevens schrijven wij over onze avonturen en het wintersportnieuws op Snowplanners.com en alle social media kanalen.

Schakel ons in voor een ultieme wintersport beleving gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring. Volg ons ook op social media en wij zien elkaar zeker bovenop de berg of in de Après-ski bar!
© copyright 2019 Snowplanners
OFFERTE GROEPSREIZEN
Klaar voor die geweldige eerste afdaling?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij reageren altijd binnen één dag! De Snowplanners garanderen door een strakke planning, ervaren organisatie en professionele begeleiding de beste wintersportreizen op maat.

Wij zien elkaar sowieso bovenop de berg of anders in de après-ski bar!