Snowplanners

JESSE’S BLOG: KEIHARDE CRASH MET HELIKOPTER RICHTING ZIEKENHUIS

 

Wat een weekje hard trainen op de Kitzsteinhorn moest worden, werd op de eerste dag de kop ingedrukt door een harde crash met een enkele reis naar het ziekenhuis. Ik reed een hoge schans iets te hard aan waardoor ik de landing voorbij vloog en op het diepe platte gedeelte terecht kwam. Hierdoor kon ik de landing niet meer opvangen en het gevolg was dat ik 5 minuten volledig knock-out ging.

Eenmaal in het ziekenhuis zijn er foto’s gemaakt en ben ik door de scan gegaan, gelukkig was daar niets op te zien maar moest ik wel een nacht ter observatie blijven. Gelukkig hoefde ik niet alleen te zijn want mijn geweldige trainster Andrea mocht bij mij blijven.

 

 

Inmiddels ben ik door mijn ouders opgehaald om bij hun te rusten en ga ik morgen weer met de rookies op pad….nog geen tricks maar in ieder geval weer boarden. Over 3 dagen rustig aan mijn tricks weer oppakken.

Dit soort dingen horen bij deze sport maar als het dan gebeurt is het wel even schrikken, en weet je wat ik het ergste vind…dat ik met een helikopter heb gevlogen…en daar kan ik mij er bijna niets van herinneren!

Stay safe iedereen!

Geschreven door: Jesse Willemsen

Mijn naam is Jesse Willemsen! Ik ben 12 jaar en gek van snowboarden. 5 Jaar geleden ben ik met snowboarden begonnen en ben sinds 1,5 jaar met freestyle gestart en opgenomen in het freestyle team van de Shredmasters in Landgraaf. Onder de leiding van hoofdtrainer Andrea Bednas ben ik enorm vooruit gegaan en heb ik afgelopen seizoen meerdere wedstrijden mogen winnen waaronder de NK slopestyle en Bigair. Ook ben ik sinds juli dit jaar geselecteerd voor het rookie team van de NSkiV. Voor komend seizoen staan er alweer een hoop trainingsweken en wedstrijden op de planning welke ik met Snowplanners ga delen in de vorm van een blog of video. Ik hoop dat jullie dit leuk gaan vinden en wie weet tot in de sneeuw. Groetjes, Jesse

Lees verder
Jesse Willemsen

Mijn naam is Jesse Willemsen! Ik ben 12 jaar en gek van snowboarden. 5 Jaar geleden ben ik met snowboarden begonnen en ben sinds 1,5 jaar met freestyle gestart en opgenomen in het freestyle team van de Shredmasters in Landgraaf. Onder de leiding van hoofdtrainer Andrea Bednas ben ik enorm vooruit gegaan en heb ik afgelopen seizoen meerdere wedstrijden mogen winnen waaronder de NK slopestyle en Bigair. Ook ben ik sinds juli dit jaar geselecteerd voor het rookie team van de NSkiV. Voor komend seizoen staan er alweer een hoop trainingsweken en wedstrijden op de planning welke ik met Snowplanners ga delen in de vorm van een blog of video. Ik hoop dat jullie dit leuk gaan vinden en wie weet tot in de sneeuw. Groetjes, Jesse

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer

Wintersport met de Snowplanners!

Wij helpen graag bij het creëren van jullie ultieme wintersportbeleving. Vraag hieronder meer informatie aan.

MEER INFO
Snowise
Contact
Snowplanners
Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer
+31 570 - 244 008 hello@snowplanners.com
Snowplanners
Wij zijn Snowplanners en ons hart klopt nu eenmaal sneller in de winter. Wij zijn wintersport professionals met hetzelfde spierwitte DNA waarbij ondernemen, vriendschap, avontuur, bergen, sneeuw, sportiviteit en plezier altijd centraal staan.

Snowplanners organiseren wintersportreizen op maat voor bedrijven en groepen. Tevens schrijven wij over onze avonturen en het wintersportnieuws op Snowplanners.com en alle social media kanalen.

Schakel ons in voor een ultieme wintersport beleving gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring. Volg ons ook op social media en wij zien elkaar zeker bovenop de berg of in de Après-ski bar!
© copyright 2019 Snowplanners
OFFERTE GROEPSREIZEN
Klaar voor die geweldige eerste afdaling?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij reageren altijd binnen één dag! De Snowplanners garanderen door een strakke planning, ervaren organisatie en professionele begeleiding de beste wintersportreizen op maat.

Wij zien elkaar sowieso bovenop de berg of anders in de après-ski bar!