Snowplanners
#FREEZEYOURFREEDOM

SHARE & WIN

#FREEZEYOURFREEDOM

SHARE & WIN

FREEZEYOURFREEDOM

THEMA WEEK 04 | #JUMPS&TRICK

“Bevries jouw moment & deel jouw ijskoude plaatje met ons”.

Iedere week staat er één thema centraal. Vind een foto of video die hierop aansluit en maak kans op een Snowplanners Hoodie. De winnaars van deze weekopdrachten strijden samen in de ‘Battle of the Bests’.

De winnaar van deze FINALE BATTLE  wint uiteindelijk een DJI Mavic Mini 2.

FAQ

FREEZE YOUR FREEDOM

WAT KONDIGEN JULLIE VANDAAG AAN?
Op 1 februari 2021 trappen Kamera Express, Snowplanner en DJI de gezamenlijke campagne Freeze Your Freedom af. Dit is ook meteen de start van de behorende foto-en videowedstrijd #freezeyourfreedom op social media.

WAT HOUDT DE CAMPAGNE IN?
Tijdens de campagneweken is er een exclusief productaanbod beschikbaar met speciale kortingen. Daarnaast kan je op onze kanalen terecht voor inspirerende content, informatie en alle ins & outs met betrekking tot apparatuur waarmee je jouw wintersport (moves) kunt vastleggen en bijhorende accessoires. Je kunt bovendien tijdens de gehele campagne meedoen aan de #freezeyourfreedom wedstrijd waarbij deelnemers kans maken op mooie prijzen.

WANNEER LOOPT DE CAMPAGNE?
De campagne loopt tijdens het, normaal gesproken, piekmoment van het wintersportseizoen: van 1 februari tot en met 31 maart.

WAAROM DEZE CAMPAGNE?
Een van de gevolgen van de coronapandemie is dat mensen niet op wintersport kunnen. We begrijpen dat dit voor de fanatiekelingen een teleurstelling is. Voor veel mensen kan dit een tweede gemist wintersportseizoen zijn; we willen daarom dat alle skiërs, boarders, langlaufers, hikers etc. niet het “gevoel van wintersport” verliezen en de mogenlijkheden van deze periode benadrukken.

WAT BETEKENT DE TERM FREEZE YOUR FREEDOM?
Veel wintersporters associëren wintersport met een gevoel van vrijheid. Het gevoel dat je hebt als je alleen bovenop een berg staat, het gevoel van de eerste sporen trekken in de poedersneeuw, het gevoel van de zon zien op- of ondergaan in het skioord, het gevoel van een geslaagde jump in het funpark etc. Elke wintersporter zal zo zijn eigen favoriete wintersportmoment hebben. En veel mensen leggen zo’n moment ook vast; op dat moment “bevriezen” ze het moment waarbij ze het ultieme gevoel van vrijheid tijdens het wintersporten hebben ervaren. Daarnaast is dat meteen een haakje naar het letterlijk “bevriezen” van dat gevoel tijdens deze coronapandemie.

ROEPEN JULLIE MENSEN MET DEZE ACTIE NIET OP OM NAAR EEN WINTERSPORTGEBIED AF TE REIZEN?
Nee, de insteek van de campagne en wedstrijdactie is juist dat mensen stil staan bij een moment dat zij in het verleden hebben beleefd. We roepen op om foto of videomateriaal te delen dat reeds is gemaakt in het verleden, maar waar je misschien normaal gesproken na het maken van de foto of video niet zo snel naar terugkijkt. Dít is hét moment om het archief in te duiken en wel deze beelden te herbekijken.

WRIJVEN JULLIE MET DEZE CAMPAGNE NIET EXTRA IN DAT WE NIET OP WINTERSPORT KUNNEN?
Wij denken van niet. Zelf missen wij het wintersportgevoel ook enorm, maar we zijn ervan overtuigd dat de fanatieke wintersport alleen maar blij dat hij via deze campagne toch iets kan doen met zijn of haar liefde voor wintersport. Het is belangrijker om juist nu beelden te zien en te delen of om inspiratie op te doen dan om het verlangen naar wintersport helemaal te verbergen. Dat gevoel van vrijheid tijdens je wintersport mag niet verloren gaan. We bereiden je graag voor op een toekomstige wintersportreis.


WAT IS DE ROL VAN SNOWPLANNERS?
Snowplanners is de initiatiefnemer van de campagne en maker van content. Het foto- en videomateriaal is door partners van Snowplanners op locatie geschoten.

HOE KAN HET DAT JULLIE RECENT FOTO’S EN VIDEO’S IN WINTERSPORTGEBIEDEN HEBBEN GESCHOTEN EN OPGENOMEN? DAT IS VANWEGE DE REISBEPERKING TOCH NIET TOEGESTAAN?
De content is door derde die reeds aanwezig zijn op de betreffende locatie vastgelegd. Voor het maken van de content hebben er geen reisbewegingen naar het buitenland plaatsgevonden en er zijn geen bestaande maatregelen voor overtreden.

WAT IS DE ROL VAN DJI?
DJI stelt Kamera Express in staat om exclusieve actieproducten aan te bieden. Daarnaast stelt deze leverancier de hoofdprijs van de foto- en videoactie beschikbaar.

WAT IS PRECIES HET ACTIEAANBOD? HOE GROOT IS DIT AANBOD?
Het actieaanbod is doorlopend aan veranderen en zal gedurende de campagne uitgebreid worden. Bljif voor de laatste deals de actiepagina en onze social media kanalen in de gaten houden.

#FREEZEYOURFREEDOM FOTO- EN VIDEOACTIE
Hoe werkt de actie?

Tijdens de hele actieperiode roepen we deelnemers op om foto’s en/of video’s te delen via Facebook en/of Instagram. Dit materiaal moet aansluiten bij het bijhorende weekthema. Elke maandag van de week maken we een nieuw thema bekend. Uit alle inzenden kiezen we 6 weken op rij een weekwinnaar die we op vrijdagmiddag bekend maken. De weekwinnaar strijden aan het einde van de campagne met elkaar om de hoofdprijs waarbij de foto of video met de meeste stemmen de winnaar is.

Hoe kan ik meedoen aan de wedstrijd?
Deel een foto of video op Facebook of Instagram en gebruik in de bijhorende tekst: #freezeyourfreedom. Zorg ervoor dat je profiel openbaar zichtbaar is (en dus niet zichtbaarheid: privé). Dit kan je aanpassen bij de instelling op Instagram en Facebook. Zorg er ook voor dat je foto past bij het weekthema.

Wie kiest de weekwinnaar?
De weekwinnaars worden gekozen door een jury bestaande uit de marketingmedewerkers van Kamera Express en Snowplanners.

Wat kan ik winnen?
Weekwinnaars ontvangen een hoodie van Snowplanners. De hoofdprijs

Iedere week staat er één thema centraal. Vind een foto of video die hierop aansluit en maak kans op een Snowplanners Hoodie. De winnaars van deze weekopdrachten strijden samen in de ‘Battle of the Bests’.

De winnaar van deze battle wint uiteindelijk een DJI Mavic Mini 2.

THEMA WEEK 02.
Van maandag 08 februari (12.00 uur) t/m vrijdag 12 februari is het thema: SNEEUWPRET

is een DJI (Mavic) Mini II drone.

HET PERSBERICHT

Lees hier het volledige persbericht over de FREEZEYOURFREEDOM campagne!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

ALEX TIMMER OVER FREEZEYOURFREEDOM

Met deze campagne willen we iedereen uitdagen om hun PeakExperience, dié ultieme prestatie, gevoel of ervaring van onbeperkte vrijheid te delen.

En aangezien het bij Snowplanners helemaal draait om het creëren van de ultieme ervaring in de sneeuw, is de mogelijkheid om juist nu de krachten te bundelen met zowel DJI als Kamera Express dé perfecte kans om onze horizon te verbreden.

Deze PeakExperience werd oorspronkelijk door Maslow (1970) beschreven als ‘moment van het hoogste geluk en vervulling’.

Volgens Maslow werken deze piekervaringen verheffend en veranderen zij de persoonlijkheid.

 

“Ride, Share & Respect the

Mountains”

 

Alex Timmer, Founder Snowplanners

FOTO & VIDEO WEDSTRIJD #FREEZEYOURFREEDOM

Het is een onbetwistbaar feit dat onze dagelijkse routine in ons werk-, reis- en sportactiviteiten de laatste tijd enorm worden beperkt.

Wij kunnen niet anders dan erkennen dat dit ook ons gevoel van vrijheid beïnvloedt. Miljoenen Gamechangers, Daredevils, Peakers, Changemakers, Wintersportfreaks en Creatives worden op dit moment geconfronteerd met beperkingen, waardoor hun speeltuin ernstig wordt verkleind of ingeperkt, of toch niet?

Ondanks deze onzekere tijden geloven wij dat mensen altijd op zoek zullen gaan naar hun vrijheid. Er bestaat nu geen betere manier om de wereld het ultieme gevoel van vrijheid te laten zien, met de juiste uitrusting, op de mooiste plekken die de wereld ons te bieden heeft, zonder enig vorm van grenzen of beperkingen, aldus DJI, Kamera Express en Snowplanners.

Om exact deze reden slaan DJI, Kamera Express en Snowplanners de handen ineen en lanceren wij op 01 februari tot en met 31 maart ’21 de digitale campagne: #FREEZEYOURFREEDOM; in combinatie met een FOTO & VIDEO WEDSTRIJD.

Play Video
Play Video
Play Video

#FREEZEYOURFREEDOM

Dit wintersportseizoen valt helaas in de natte sneeuw door Covid-19. Maar dat betekent niet dat je deze momenten niet kan herbeleven. Of dat je je alvast kan voorbereiden op het volgende wintersportseizoen. Daarom hebben wij , samen met Kamera Express en  DJI en de handen ineen geslagen met dit online magazine boordevol inspiratie, ins & outs en verschillende tips. Daarnaast vind je een exclusief aanbod van DJI gear met hoge kortingen. En maak je kans op een DJI Mavic Mini 2 door jouw ultieme wintersportgevoel te delen.


Bekijk hier alle deals

ULTIEME PISTE GEAR 

Stabiele 4K video’s met 60fps en 12 megapixel foto’s voor extreme activiteiten. Elk nadeel heeft zijn voordeel. Nu de wintersport niet doorgaat, kan je investeren in nieuwe gear. Om de pijn te verzachten hebben we, via Kamera Express exclusieve kortingen op geselecteerde DJI artikelen.

Met welk item daal jij volgend seizoen de piste af?

AAN DE SLAG

Het is tijd om zelf aan de slag te gaan. Wil je jouw resultaten met ons delen? Leuk! Gebruik dan op Instagram de hashtag #Snowplanners of #freezeyourfreedom tag Snowplanners in jouw bericht. Vergeet ook niet ons te volgen voor de nodige inspiratie!

BASISCURSUS SPORT & ACTIE

Wil jij op een praktische manier sport en actie leren vastleggen? Volg dan de Kamera Express  online cursus! In deze basiscursus krijg je een kijkje achter de schermen bij professionele fotografen. Ze geven praktijkvoorbeelden over hun specifieke tak van fotografie. Hoe leg je snelheid vast?

Hoe zorg je dat je klaar staat voor dat ene moment? Al deze vragen worden beantwoord in deze cursus!

DJI OSMO POCKET

De DJI osmo pocket is een zeer kleine handheld camera met een ingebouwd 3-assig stabilisatiesysteem.

DJI OSMO ACTION

Stabiele 4K video’s met 60fps en 12 megapixel foto’s voor extreme activiteiten.

 

DJI MINI 2

Een compacte maar krachtige drone, uitgerust met een 48 megapixel camera.

Al eerder – in 2020 – werd er door Snowplanners, DJI & Kamera nagedacht over een nieuwe, innovatieve maar bovenal creatieve manier van samenwerking.

Het concept van #FreezeYourFreedom is uiteindelijk in november 2020 geboren. Deze samenwerking zal onze fans & followers in staat stellen hun peakexperience; hét ultieme gevoel van vrijheid te delen met de rest van de wereld, ondanks alle onbekende en soms buitengewone uitdagingen die deze pandemie voor ons allemaal heeft veroorzaakt.-

Samen met Kamera Express en  DJI hebben wij de handen ineen geslagen met dit online platform boordevol inspiratie, ins & outs en verschillende tips.

Daarnaast vind je een exclusief aanbod van DJI gear met hoge kortingen. 

About
We are Snowplanners and our heart just beats faster in the winter. We are a community of international snowsports professionals with the same white DNA where entrepreneurship, friendship, adventure, mountains, snow, sports, and fun are our core principles.

We create, shape & execute custom-made ski and winter adventure trips for families, friends, and corporates.
We share our adventures, publish articles and inform you about the latest snow & weather forecasts in the mountains.

Connect with us for your next, ultimate snow experience. Our in-depth snow knowledge and experience allow us to deliver and perform at the highest level. Why? We admire and respect the mountains.
© copyright 2021 Snowplanners
ASK OUR TRAVEL SPECIALISTS
Ready for your next ski adventure?

With our team of Snow Sports professionals and Travel Specialists we organize tailor-made ski and winter adventures for 𝗖𝗢𝗠𝗣𝗔𝗡𝗜𝗘𝗦, 𝗙𝗔𝗠𝗜𝗟𝗜𝗘𝗦 and 𝗚𝗥𝗢𝗨𝗣𝗦

Call us for your next and ultimate ski experience based on years of knowledge and experience. The Snowplanners perform at the highest level for your skiing pleasure. Because we admire the mountains just like you do.