Snowplanners

SNOWPLANNER CASPER HOLTZAPFEL 8STE TIJDENS DE UNIVERSIADE!

WINTER UNIVERSIADE

Wij zijn trots op onze Snowplanner Casper Holtzapfel die mee deed aan de winter Universiade in Krasnoyarsk in Rusland.

 

Dit had Casper er zelf over te zeggen:

“Ik heb deelgenomen aan de winter Universiade in Krasnoyarsk. Dit zijn de Olympische spelen voor studenten.
Het onderdeel waar ik aan mee gedaan heb heet Slopestyle. De kwalificaties ben ik goed doorgekomen als 9e. Uiteindelijk ben ik 8ste geworden in de finale. De finale ging helaas  niet helemaal zoal ik had gewild. Wel was ik super blij mee dat ik een run heb kunnen landen in de finale!

Mijn RUN was: bs blunt 270 out, 360 op de tweede rail en 180 in 540 out op de laatste rail op de schansen zijn een bs 720 en een fs 720 te zien.”

 

Hieronder nog enkele feiten over de Universiade:

Dit zijn de Olympische spelen voor studenten, hieronder wat feiten:

  • Het is het grootste winter multi-sport event voor studenten
  • Totaal 11 dagen sporten met verschillende competities
  • Meer dan 2500 participanten van over de hele wereld
  • De deelnemers komen uit 50 verschillende landen
  • In totaal zijn er 1500 tot 3000 vrijwilligers
  • Er zijn 8 verplichte sporten en 3 optionele
  • Het wordt uitgezonden in meer dan 100 landen
  • In totaal zijn er 300 miljoen kijkers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geschreven door: Casper Holtzapfel

Hallo ik ben Casper, ik ben 19 jaar oud en kom uit Zoetermeer en ik snowboard nu ongeveer zo’n 7 jaar. Vanaf jongs af aan deed ik al gelijk samen met vrienden aan Freestyle snowboarden. Ik heb in deze tak van sport veel verschillende soorten wedstrijden gedaan en ook best wel veel gewonnen zoals bijvoorbeeld slopestyle, big air of mijn favoriete soort wedstrijd rail battles. Om dit niveau te bereiken heb ik veel getraind bij het Xtreme Team uit Zoetermeer wat nu behoord bij de Freestyle Acedemie. In het dagelijks leven studeer ik aan de Hogeschool in Rotterdam en probeer ik zoveel mogelijk tripjes naar het buitenland te maken. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren en soms adviseren om het maximale uit het snowboarden te halen!

Lees verder
Casper Holtzapfel

Hallo ik ben Casper, ik ben 19 jaar oud en kom uit Zoetermeer en ik snowboard nu ongeveer zo’n 7 jaar. Vanaf jongs af aan deed ik al gelijk samen met vrienden aan Freestyle snowboarden. Ik heb in deze tak van sport veel verschillende soorten wedstrijden gedaan en ook best wel veel gewonnen zoals bijvoorbeeld slopestyle, big air of mijn favoriete soort wedstrijd rail battles. Om dit niveau te bereiken heb ik veel getraind bij het Xtreme Team uit Zoetermeer wat nu behoord bij de Freestyle Acedemie. In het dagelijks leven studeer ik aan de Hogeschool in Rotterdam en probeer ik zoveel mogelijk tripjes naar het buitenland te maken. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren en soms adviseren om het maximale uit het snowboarden te halen!

Datum:

12-03-2019

Likes en reacties
13
Blog categorie:

FREESTYLE, SNOWBOARDEN

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer

Wintersport met de Snowplanners!

Wij helpen graag bij het creëren van jullie ultieme wintersportbeleving. Vraag hieronder meer informatie aan.

MEER INFO
Contact
Snowplanners
Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer
+31 570 - 244 008 hello@snowplanners.com
Snowplanners
Wij zijn Snowplanners en ons hart klopt nu eenmaal sneller in de winter. Wij zijn wintersport professionals met hetzelfde spierwitte DNA waarbij ondernemen, vriendschap, avontuur, bergen, sneeuw, sportiviteit en plezier altijd centraal staan.

Snowplanners organiseren wintersportreizen op maat voor bedrijven en groepen. Tevens schrijven wij over onze avonturen en het wintersportnieuws op Snowplanners.com en alle social media kanalen.

Schakel ons in voor een ultieme wintersport beleving gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring. Volg ons ook op social media en wij zien elkaar zeker bovenop de berg of in de Après-ski bar!
© copyright 2019 Snowplanners
OFFERTE GROEPSREIZEN
Klaar voor die geweldige eerste afdaling?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij reageren altijd binnen één dag! De Snowplanners garanderen door een strakke planning, ervaren organisatie en professionele begeleiding de beste wintersportreizen op maat.

Wij zien elkaar sowieso bovenop de berg of anders in de après-ski bar!