Snowplanners
BOARD OF EXPERIENCE

GUIDES US THROUGH THE MOUNTAINS

THE BOARD

De Snowplanners blijven graag scherp. Als nieuw ondernemend initiatief lopen wij dagelijks tegen vraagstukken op waarbij de Board of Experience ons adviseert en inspireert. Zij geven richtlijnen voor strategische keuzes die ons weer vooruithelpen.

De leden van onze Board of Experience zijn allen ervaren en deskundig op het gebied van ondernemen, sales/marketing, (online) media, communicatie en management. De leden zijn complementair, ieder heeft zijn eigen vakgebied en uiteraard een duidelijke affiniteit met wintersport.

De samenstelling van deze board is zorgvuldig gekozen en twee keer per jaar is er een bijeenkomst met een specifieke programmering/invulling of onderwerp. Dat wij, de Snowplanners de kennis en ervaring van onze Board goed kunnen gebruiken, is helder. Wij zijn dan ook ontzettend trots om de members of the Board of Experience aan jullie voor te stellen. 

Pim Stigter

Hey! Ik ben Pim Stigter, fanatiek freestyle snowboarder en de oprichter van het full-service-agency: TAO Company. Voor dat ik ging ondernemen was ik professioneel snowboarder in alle freestyle disciplines, vijfvoudig Nederlands kampioen verdeeld over de disciplines: Big Air, Slopestyle en Halfpipe en deed voor vijf jaar mee met de wereldbeker tour met het Nederlands snowboardteam.

Na mijn sportcarrière ben ik gaan werken in de marketing en sales in de extreme sport sector (skate, surf en snow). Daarna ben ik vertegenwoordiger geweest voor een aantal ski, surf en snowboard merken. In mijn sport- en maatschappelijke carrière ben ik altijd extreem resultaatgericht geweest.  Ik vind het een eer om deel te nemen in de board of advisors van Snowplanners om mijn passie voor ondernemen en snowboarden te combineren. Ik zie je op de berg!

Marc Heijmans

Marc Heijmans is een allround sport professional. Sporten heeft hij van jongs af aan altijd professioneel beoefend en op niveau gepresteerd van hockey t/m waterskiën. Marc was 5 jaar volledig professioneel en internationaal ski instructeur met de ambitie zelf aan de euro synchro ski-tour deel te nemen met zijn ski partner uit het Canadees ski team. Hij heeft anderen les gegeven, getraind van het begin tot diepe sneeuw en buckels en geïnspireerd met zijn passie voor skiën en het beleven van de natuur. Dat doet hij nog steeds bij gelegenheid!

Logisch dat bij vanuit zijn passie en vriendschap met Alex Timmer wil bijdragen aan de toekomst van Snowplanners vanuit de Board of Experience. Marc is Directeur Business Development bij Hollandse Nieuwe Architecten Concept & Design.  Specialisten en adviseurs in werkplek, innovatie en educatieve – omgevingen, en revitalisatie van commercieel onroerend goed. Hier is hij verantwoordelijk voor strategie, business development en innovatie. Marc is lid van de Board of Advise of IBIS International Business Innovation Studies of the In Holland Business University. Met zijn ervaring bij start-ups en snel veranderende organisaties is Marc een inspirator en linkin-pin in de markt en bereid hij organisaties voor op de toekomst.

Patrick van der Graaff

Ik was 3 jaar oud toen mijn ouders mij meenamen naar de bergen, vanaf dat moment was ik verslaafd aan wintersport. Samen met mijn vader nam ik in 1989 bij de nieuwe indoor skibaan Portes du Ski snowboardlessen. Later werd ik zelf leraar, ging ik meedoen aan wedstrijden en werd professioneel snowboarder. Ik tekende bij Oxbow en werd de eerste NL freestyle snowboarder.

Na mijn pro carrière werd ik bondscoach van het NL Snowboard team (NSKIV) en gaf later vorm aan het bekende Dorito’s team. In 2000 richtte ik mijn eigen bedrijf Rotterdam Agency op met inmiddels een erg mooi merkenportfolio (686, Bataleon, Dainese, Faction, Roxy, Smith, Vans). Rotterdam Agency staat voor hard werken, eerlijk en recht door zee en doen wat je beloofd. Rotterdams zeg maar!

Snowplanners is een goed initiatief waar wintersporters zich kunnen profileren en informatie vandaan kunnen halen. Ook vind ik het leuk om mijn ervaringen en expertise te delen met mensen die hier voor open staan, om over de sport te praten die mijzelf zoveel energie, genot, liefde, haat, lol, en gevoel geeft. Zelf blijf ik net zolang snowboarden zolang ik kan lopen!

 

Wim Gramsma

Wim Gramsma is een recreatieve skiër zonder al te grote sportieve ambities. Hij geniet vooral van de mix van sneeuw, zon, gezelligheid en het skiën met zijn kinderen. Zijn eerste ski-ervaringen dateren uit de jaren ’70 van de vorige eeuw, toen hij honderden keren van de enige piste in een klein dorpje in Vorarlberg naar beneden skiede. In de decennia die volgden zag hij hoe het wintersporten in populariteit toenam, hoe materialen steeds beter werden en hoe de skigebieden uitbreidden.

Vanaf het midden van de jaren ’90 ging Wim Gramsma zich ook professioneel met het wintersporttoerisme bezighouden. De reisorganisatie waaraan hij verbonden was groeide uit tot één van Nederlands grootste aanbieders van wintersportreizen. Als marketingdirecteur was hij mede-organisator van wintersportevents in onder meer Oostenrijk, Noorwegen en Finland. Op reis wist hij altijd wel één of twee skidagen mee te pikken.

Tegenwoordig adviseert Wim bedrijven over customer experience en service. Met zijn consultancybedrijf CustomerSense schrijft hij klantgerichtheidsprogramma’s op maat. Daarnaast is hij spreker en publicist en staat hij nog elk jaar een paar dagen op de ski’s.

INVULLING EN PROGRAMMERING

Naast dat de members of the Board ons adviseren en inspireren, ligt er op onze weg naar vooruitgang vooral ook een taak bij de Snowplanners. De opzet is dat wij elk half jaar een programma in elkaar zetten waarbij wij aan de hand van actuele vraagstukken de visie en expertise van de Board als klankbord gebruiken voor de juiste strategie, groei en succes.

Deze meetings verschillen van locatie en exacte invulling. Dat is de ene keer boven op de berg met workshops of een culinaire avond, maar aan de andere keer in Nederland waarbij in een avondvullend programma duidelijke vraagstukken voorleggen. Naast het zakelijke gedeelte is er natuurlijk ook voldoende ruimte voor entertainment.

About
We are Snowplanners and our heart just beats faster in the winter. We are a community of international snowsports professionals with the same white DNA where entrepreneurship, friendship, adventure, mountains, snow, sports, and fun are our core principles.

We create, shape & execute custom-made ski and winter adventure trips for families, friends, and corporates.
We share our adventures, publish articles and inform you about the latest snow & weather forecasts in the mountains.

Connect with us for your next, ultimate snow experience. Our in-depth snow knowledge and experience allow us to deliver and perform at the highest level. Why? We admire and respect the mountains.
© copyright 2023 Snowplanners
ASK OUR TRAVEL SPECIALISTS
Ready for your next ski adventure?

With our team of Snow Sports professionals and Travel Specialists we organize tailor-made ski and winter adventures for 𝗖𝗢𝗠𝗣𝗔𝗡𝗜𝗘𝗦, 𝗙𝗔𝗠𝗜𝗟𝗜𝗘𝗦 and 𝗚𝗥𝗢𝗨𝗣𝗦

Call us for your next and ultimate ski experience based on years of knowledge and experience. The Snowplanners perform at the highest level for your skiing pleasure. Because we admire the mountains just like you do.